Europa5 x Franse Vakantie Hotspots

5 x Franse Vakantie Hotspots

Inspiratie nodig voor je volgende vakantie naar Frankrijk? Dan hebben we de vijf idyllische Franse vakantie hotspots voor je op een rij gezet:

1. Bretagne

Bretagne is in alle opzichten de place-to-be als het gaat om de traditionele Franse vakantie. Eigenlijk omvat alles de klassieke Franse vakantie-ervaring, de omgeving, het eten, de mensen, en ga zo maar door. Bretagne staat bekend om misschien wel het meest opmerkelijke landschap van het land: van onontgonnen eilanden naar een spectaculaire kustlijn en je vind er de meest betoverende middeleeuwse stadjes. Elke stap die je zet in Bretagne is er één vol plezier en ontdekking.

2. Saint Tropez

Vind je het leuk om tijdens je vakantie – of op zijn minst een deel ervan –  schouder aan schouder te liggen met miljonairs en wereldsterren? Dan zit er maar één ding op: de Franse Rivièra. Proef voor even van een leven vol luxe en rijkdom, want laten we eerlijk wezen, blijf je voor een langere periode dan merk je dit in de portemonnee. Ondanks dit vinden wij bij TravelMango het toch een absolute aanrader voor jouw vakantie in Frankrijk.

3. Chamonix

Wereldberoemd vanwege zijn uitstekende wintersport mogelijkheden maar er is eigenlijk veel meer te beleven in Chamonix dan razendsnel naar beneden skiën. Chamonix heeft in elk van de vier seizoenen een andere schoonheid en is absoluut een bezoekje waard op elk moment van het jaar. En in termen van regionale gerechten, zullen fijnproevers zich in een geheel nieuw niveau van de hemel bevinden. Kortom, voor een echte Franse vakantie ga je richting de Mont Blanc!

4. Mont Saint-Michel

Ongetwijfeld één van de meest iconische monumenten in het hele land, het eiland Mont Saint-Michel heeft een allesomvattende schoonheid die moet worden gezien en ervaren om het te geloven. Neem op zijn minst een paar uur de tijd om deze plek te verkennen. Mont Saint-Michel is een absolute must voor elke bezoek vakantie in Frankrijk.

5. Gorge du Verdon

Last but not least, is de Gorge du Verdon. Deze plek wordt vaak over het hoofd gezien door de reguliere toeristische drukte, maar is toch één van de meest adembenemende regio’s in Frankrijk. Een prachtige natuur en de 25-kilometer lange canyon serveert een scala aan fantastische uitzichten en uitdagende en spannende watersporten, daarnaast is de Gorge du Verdon een plaats van ongeëvenaarde schoonheid, rust en totale ontspanning in het midden van de Provence, het mooiste landschap van Frankrijk.

aa
Follow us