KamperenDe handigste gadgets voor in de auto tijdens je vakantie

De handigste gadgets voor in de auto tijdens je vakantie

Als je op vakantie gaat met de auto, wil je je reis natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. In dit artikel vertellen we je daarom over de handigste gadgets voor in de auto. Zo wordt jouw auto een stuk slimmer en de lange reis aangenamer. 

Dashcam

Met een dashcam kun je precies vastleggen wat er op de weg gebeurt. Deze auto camera biedt dan ook vooral uitkomst wanneer er discussie bestaat over de aansprakelijkheid van schade, bijvoorbeeld na een ongeval.

Achteruitrijcamera

Steeds meer auto’s hebben tegenwoordig een achteruitrijcamera: achteruit inparkeren wordt dan plots een fluitje van een cent. Heeft jouw auto nog niet zo’n camera? Deze kun je tegenwoordig ook los kopen en eenvoudig zelf installeren.

USB-adapter

Beschikt jouw auto nog over zo’n aansluiting voor een aansteker? Roken in de auto is voor velen een no-go, maar deze aansluiting is eveneens uiterst geschikt voor een USB-adapter. Zo heb je er ineens een handige oplader voor onderweg bij en kun je tijdens lange ritten telefoons, tablets en andere elektronica gemakkelijk opladen. 

Keyfinder

Meer voor buiten de auto dan in de auto, maar desalniettemin erg handig! Een keyfinder is een sleutelhanger die een signaaltje kan ontvangen en versturen: handig als je vaak je autosleutels kwijt bent. Eenvoudige modellen werken als je fluit, maar er zijn ook slimmere varianten die werken met een app op je telefoon.

Luchtzuiveraar

Heb je last van een muffe geur in de auto? Behoorlijk onaangenaam natuurlijk als je er een lange tijd in moet doorbrengen. Met een luchtzuiveringsinstallatie voor in de auto is dit simpel op te lossen. Hij gaat vanzelf aan wanneer de auto wordt gestart en laat eveneens weten wanneer het tijd is om het filter te vervangen.

Koffiezetapparaat

Tijdens een lange autorit is een kop koffie op z’n tijd wenselijk. Met een USB-oplaadbaar koffiezetapparaat voor in de auto zul je nooit meer zonder koffie zitten én kun je de matige koffie van het tankstation skippen. Het apparaat werkt op zowel gemalen koffie als capsules. Op een volle batterij zet je er vier koppen koffie mee.

aa
Follow us