FrankrijkGa je naar Frankrijk? Bezoek een glamping!
camping tent.jpeg

Ga je naar Frankrijk? Bezoek een glamping!

Enthousiasten die willen ontdekken wat door eenvoudiger kamperen met toegang tot gemakken meer huiselijk is, zijn wow-coole alternatieven voor een glamping. Veel van deze glamping opties zijn te vinden op Villatent.nl

Maar glamperen kan ook in verschillende vormen: Van hutten, trekkershutten, tenten met bedden erin (tipi’s en yurts zijn enkele meer gangbare opties), tot gerenoveerde eigentijdse caravans.

Staande op een eco-bewuste accommodatie met composttoiletten, en je kunt gewoon gaan slapen en het hoofd kan rusten. Je bent meestal verzekerd van een goed bed, badkamers kunnen gescheiden zijn van je slaapplaats, en sommige glamping campings hebben ook zwembaden, sauna’s en andere faciliteiten om u te helpen het meeste uit uw nieuwe gevonden back-to-nature zen te halen.

Voor wie wil gaan kamperen in Frankrijk?

Kamperen met 5 sterren in Frankrijk kunt u zeker niet missen als u een andere kant van Frankrijk wil ontdekken en de drukte niet wilt ervaren die normaal gesproken gepaard gaat met traditionele campings. De meeste kampeersters in Frankrijk verblijven op luxe campings, maar vaker vindt u glamping opties een beetje weg van de drukke stranden en vakantiesteden – waardoor u de mogelijkheid heeft om rustigere en meer authentieke versies van Frankrijk te genieten.

Glamping in Frankrijk is een geweldige kans om in contact te komen met het leven in kleine steden en dorpen, de files te vermijden, te proeven van de regionale keuken gemaakt door de lokale bevolking, erop uit te trekken en te genieten (of gewoon te ontspannen) van het Franse platteland. Veel glamping-accommodaties in Frankrijk zijn echt uniek en ook nog eens milieuvriendelijk, dus je bent verzekerd van een bijzondere ervaring!

Waar zijn de Glampings in Frankrijk?

Om uw vakantie in Frankrijk te plannen, zijn de populairste gebieden het gemakkelijk toegankelijke Normandië en Bretagne in Noord-Frankrijk, de Provence en de Dordogne in Zuid-Frankrijk. Een kampeervakantie in Frankrijk boekt u ook in tal van plekken die bij u passen. Zoek naar eenvoudige campingplaats in de prachtige Pyreneeën, bucolische Savoie regio, of zelfs aan de oostelijke grens!

Gebruik deze gezinsvriendelijke glamping-opties om grotere tenten, chalets en hutten te hebben, en er zijn kleinere schuilplaatsen die meer geschikt zijn voor koppels.

Ontdek Glamping Zuid Frankrijk

Het ideaal voor een overnachting in het zuiden van Frankrijk is glamping. Hier vind je prachtige, zij het populaire, banen die de regio zo beroemd gemaakt heeft met minder mensenmassa’s. Veel van de beste campingen in het zuiden van Frankrijk liggen in het binnenland, weg van de kust en in het hart van de landelijke Provence.

Als je op zoek bent naar een van Europa’s beste plekken om op lage hoogte sterren te kijken, ga dan naar de Provence, waar je het bijna even goed als slaapt. Kan het nog droomachtiger worden dan in slaap vallen onder de sterren?!

Want van de kleine Côte d’Azur, kunt u zich onderdompelen in het bergleven en verblijven in een herdershut in de Pyreneeën. De Pyreneeën en Baskenland zijn ideaal om te wandelen in de zomer, of gewoon om er even tussenuit te zijn en een unieke regio van Frankrijk te ervaren.

Het beste van alles is waarschijnlijk nog wel dat glamping in Zuid-Frankrijk niet beperkt is tot de piekmaanden in de zomer. Veel blokhutten, mini hutten en yurts zijn verwarmd voor de koudere maanden, en u profiteert vaak van een betere beschikbaarheid en lagere prijzen, ook.

 

 

aa
Follow us