FrankrijkHet best beoordeelde 5-sterren hotel van Parijs

Het best beoordeelde 5-sterren hotel van Parijs

Heb je ooit gehoord van Hotel de Crillon? Dit is volgens gerenomeerde vakantie websites het best beoordeelde hotel van Parijs. Her hangt wel een stevig prijskaartje aan vast. Als je een lang weekend in dit Parijse hotel wilt blijven hangen ben je ongeveer € 4.000 euro kwijt voor een 2 persoons kamer.

Hotel de Crillon ligt in hartje Parijs. 300 meter lopen naar de Tuilerieën en den Champs-Elysées en 1500 meter naar het Louvre.

Alle kamers van het Hotel de Crillon zijn voorzien van Italiaans beddengoed van Rivolta Carmignani en kussens en dekbedden van het Franse merk Drouault. De ruime marmeren badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming, luxe toiletartikelen en een badkamerspiegel met een ingebouwde tv. Er zijn ook een inloopregendouche en een bad aanwezig. Het is mogelijk om in de kamer in te checken en er is ook een Bluetooth-geluidssysteem aanwezig.

Wil je slapen in de meest luxueuze kamer van het hotel? Dan betaal je ‘slechts’ € 24.000 voor een lang weekend. Daar mag je dan ook wel de beste service voor verwachten.

aa
Follow us