VliegvakantiesIs reizen met een privé jet toegankelijker geworden?

Is reizen met een privé jet toegankelijker geworden?

Als je gaat reizen naar het buitenland, dan is de kans groot dat je dit met de auto of met het vliegtuig doet. Wil je echt naar een verre bestemming gaan, dan is een vliegtuig nodig. Echter is het niet altijd prettig om in een bepakt en bomvol vliegtuig op vakantie te gaan. Zo moet je vaak vroeg op staan, moet je in zeer lange wachtrijen staan op vliegvelden, en vervolgens moet je vaak na het inchecken nog lang wachten voordat je vlucht vertrekt. 

Met een privé jet goedkoop vliegen is dan ook een prettige en goede oplossing om comfortabel en rustig van A naar B te komen. Er wordt dan ook vaak gezegd dat wanneer je eenmaal een keer in een privé jet hebt gevlogen, je absoluut niet anders wilt. Goedkoop vliegen met een privé jet heeft als voordeel dat je dus veel tijd bespaart aangezien je maar 15 minuten voor vertrek op de luchthaven aanwezig hoeft te zijn. Ook kun je dus vliegen in alle luxe en comfort. Ideaal om bijvoorbeeld een vakantie een goede start te geven , maar ook voor een bijzonder evenement is het natuurlijk leuk om de jet te maken. Je hoeft geen rekening te houden met andere passagiers. Je kunt in een jet vaak goed je benen strekken, en de meeste stoelen kun je zelfs in een volledig bed om laten zetten. Kortom, meer dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld lekker een film te kijken, of om lekker te gaan dineren.

Een unieke ervaring 

Goedkoop vliegen met een privé jet is een unieke ervaring en dan ook zeker aan te raden om minimaal 1 keer in je leven te doen. Vaak wordt er gezegd dat wanneer je eenmaal hebt geproefd van de ervaring van een privé jet, je in de toekomst ook alleen maar op deze manier wilt gaan reizen. Wanneer je aankomt op het vliegveld staat er vaak een auto te wachten bij de VIP terminal die je na een korte check in van 5 minuten, direct naar je vliegtuig rijd. Je kunt dus letterlijk uit de auto stappen en je vliegtuig in gaan. Ook wordt je bagage aan boord gebracht en heb je dus zelf hier geen omkijken meer naar. Kortom, een ideale start voor een vakantie maar ook voor een zakenreis. Voor diegenen die graag werk willen doen tijdens hun vlucht, dan is er goed nieuws. Vrijwel alle jets zijn namelijk voorzien van een goede snelle internet verbinding waarmee jij zonder onderbrekingen je werk kunt doen.

aa
Follow us