EuropaOp verrassingsreis met het gezin

Op verrassingsreis met het gezin

Veel gezinnen boeken hun vakantie al ruim van tevoren, ze willen weten waar ze aan toe zijn en niet misgrijpen. Maar weet je? Het is juist ontzettend leuk om eens een verrassingsreis voor het gezin te boeken. Met verrassingsreizen verras je namelijk het gehele gezin met een vakantie naar bestemming onbekend. Het leuke aan zo’n reis is dat je misschien wel op een bestemming komt waar je nog nooit geweest bent, maar waar je ook niet zo één, twee, drie aan gedacht zou hebben.

Het onbekende tegemoet

Wanneer je een verrassingsreis voor het gezin boekt, ga je het onbekende tegemoet. De reis zal ontzettend leuk, maar ook leerzaam zijn voor de kinderen. De Europese steden waar een verrassingsreis naartoe gaat bereik je per vliegtuig. Een ontzettend leuke ervaring voor kinderen! Samen laten jullie je verrassen door al het prachtige wat de bestemming te bieden heeft.

Een veilige plek

Wanneer je een van de verrassingsreizen via fivestarsverrassingsreizen boekt weet je zeker dat je op een veilige plek terecht zult komen. Dat is namelijk het belangrijkste. Veilig kunnen genieten van een onbezorgde vakantie voor jou en je gezin.

Minimaal 3 sterren hotels

De hotels waar de verrassingsreizen naartoe gaan zijn allemaal minimaal 3 sterren. Daarnaast hebben ze een reviewscore van minimaal een 7,5. Je weet dan dus ook zeker dat je in een goed hotel terecht zal komen waar je van alle gemakken voorzien bent.

Europa tegemoet!

Wanneer je een verrassingsreis boekt zal je de mooiste steden van Europa kunnen ontdekken. Bezoek je een wedstrijd van Barcelona met die zoon die helemaal voetbalgek is wanneer jullie in Barcelona aangekomen zijn of ga je liever het oude gedeelte van Ibiza ontdekken? Super leuk zeg! Of beklimmen jullie met het hele gezin de Eifeltoren in Parijs nadat jullie een heerlijk terrasje hebben gepakt?

Uitgesloten bestemmingen

Omdat het natuurlijk ontzettend belangrijk is dat jij met je gezin op een veilige bestemming terecht komt worden altijd de reisadviezen van het ministerie van buitenlandse zaken gevolgd. Dit betekent dan ook dat de landen met een reisadvies groen onderdeel kunnen zijn van de reis. Oekraïne is dan ook een land waar op dit moment absoluut geen reizen naartoe zullen gaan. Omdat onder andere Letland, Polen en Hongarije dicht bij Oekraïne liggen, maar toch de kleurcode groen hebben blijven deze wel in het assortiment. Wens je niet naar die landen te gaan? Geen probleem! Je kunt ze zelf uitsluiten tijdens een boeking.

aa
Follow us