EuropaPortugal in de winter

Portugal in de winter

Heb je helemaal geen zin om die sjaal en muts weer uit de kast te halen? Genoeg van de naderende kou, regenachtige ochtenden en donkere, grauwe avonden? Zoek dan het avontuur op in Portugal! Met een gemiddelde temperatuur van 17 graden in de winter is de Algarve de perfecte plek om lekker te genieten. 

In het achterland van de Algarve vind je een heuvel met een hemels uitzicht over de kuststrook, en daarop een vervallen boerderij oftewel een onherkenbare Quinta, vernoemd naar de vele vlinders eromheen. Deze Quinta wordt ook nog eens gerund door Nederlandse gastvrijheid, Teun en Jenny doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Als je weer thuis komt is het eerste wat je zult denken ‘dit moet de rest weten!’

Met een flinke portie lef en onbegrensd doorzettingsvermogen is de oude Quinta opgeknapt tot een heus romantische villa, waar je jezelf in de winter meteen thuis voelt! Het luxe onderkomen staan garant voor een behoorlijk portie comfort en gastvrijheid. Daar zijn gastheer Teun en gastvrouw Jenny een ster in! Als je ’s avonds naar de zonsondergang ligt te kijken in het zwembad of de jacuzzi met een lekker drankje erbij zal je het met ons eens zijn: Dat hebben die twee mooi voor elkaar gekregen!

Talloze gasten gingen je in vorige wintermaanden voor. Zoals Ralph, die na terugkomst schreef: “Thuis in Portugal – Kort en krachtig: de plek om heen te gaan om thuis te zijn in Portugal. Alle ingrediënten in zich om een week lang te genieten van zon, zee, cultuur, lekker eten, rust, groene natuur en magische luchten. GAAN!” En Jasmijn was er eveneens van onder de indruk: “Een hemels relax plekje! – Na lang zoeken, tóch, tegen onze gewoonte in, besloten dat er niks mooiers te vinden was en zijn we in 2015 dus voor de 2de keer lekker een weekje bij Teun & Jenny gaan logeren.”

Klik hier om een kijkje te nemen in de villa van Teun en Jenny.

aa
Follow us