NatuurvakantiesUltiem genieten op het strand van Vlissingen
mika-baumeister-JUPbKEPYgL8-unsplash

Ultiem genieten op het strand van Vlissingen

Als je een unieke ervaring wilt beleven, is het mooie strand van Vlissingen een prachtige plek om vakantie te vieren. In Vlissingen zijn verschillende strandhuisjes te vinden die direct op het strand liggen met een schitterend uitzicht op zee. Het is een bijzondere locatie om een weekje door te brengen, rustig gelegen en op loopafstand van alle voorzieningen. Zo loop je vanuit jouw strandhuisje Vlissingen zo de boulevards op of het centrum in en maak vanuit jouw huisje je de mooiste wandelingen in het bos en op het strand.

Een prachtige stad aan de zee

Vlissingen is een geweldige stad aan de zee met een mooie omgeving die je kunt gaan verkennen. Denk hierbij aan de vele wandel- en fietsroutes die je kunt volgen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om verschillende steden te bezoeken, zoals Oostkapelle, Middelburg of Veere. Deze steden liggen vaak ook op fietsafstand, waardoor je geen auto nodig hebt. Alle strandhuisjes zijn gelegen op het strand van Vlissingen met uitzicht op zee waardoor je volop van de zon, de zee en het strand kunt genieten.

De ideale vakantie voor strandliefhebbers

Een strandhuisje in Zeeland is voor iedereen weggelegd die houdt van het strand. Vanaf je eigen terras geniet je al van de prachtige opkomende of ondergaande zon. Je ziet de zon hier letterlijk de zee in zakken! Daarnaast is Vlissingen de stad met de meeste zonuren van Nederland, waardoor het van de zomer extra lang warm blijft en jij volop van de zon kunt genieten. Hierdoor is het strandweer altijd erg aangenaam en kun je de hele dag buiten doorbrengen. Een strandhuisje in Zeeland is dus ideaal om de zomer in door te brengen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om in een ander jaargetijde langs te komen, want zeg nou zelf, in een strandhuisje is het toch eigenlijk altijd strandweer?

aa
Follow us