Zomer vakantieWat kun je het beste met je vakantiegeld doen?
Vakantie in het strand geschreven

Wat kun je het beste met je vakantiegeld doen?

Hoera! Het vakantiegeld komt er weer aan. Misschien droom je al over je reis naar een ver oord, of blijf je gewoon lekker in Nederland. Natuurlijk zijn er ook heel veel Nederlanders die hun vakantiegeld helemaal niet aan vakantie besteden, maar aan iets wat ze al heel lang graag willen hebben. Een nieuwe televisie, een nieuwe keuken, of een cadeautje voor jezelf. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen met je vakantiegeld te doen. We hebben een paar interessante tips voor je.

Flottielje zeilen in Griekenland

Griekenland is toch wel een van de absolute favorieten als het gaat om vakantiebestemmingen. Er is genoeg leuks te doen en te zien. Lekker eten, bakken op de stranden en natuurlijk een duik in het water nemen. Over water gesproken: heb je wel eens gehoord van flottielje zeilen in Griekenland?

Een flottielje is een groep van zeilschepen. Samen met anderen ga je op pad, maar wel met ieder een eigen zeilboot. Zo zie je de mooiste plekjes die het land te bieden heeft. Na je zeiltocht ga je lekker samen ergens eten om de dag goed af te sluiten. Ontzettend leuk om te doen, en eigenlijk ook helemaal niet zo duur. Een aanrader, dus. Tubber is een uitstekende aanbieder om een zeiltocht te boeken.

Sparen voor een nieuwe auto

Het is niet voor niets dat autodealers vaak acties hebben als het vakantiegeld wordt overgemaakt. Misschien was je al van plan om binnenkort een nieuwe auto te kopen. Tegenwoordig worden ook elektrische auto’s steeds betaalbaarder, en misschien wil je de overstap wel al maken.

In dat geval kun je je vakantiegeld in de spaarpot stoppen voor de nieuwe auto. Op die manier heb je nog jaren wat aan je vakantiegeld. En zeg nu eerlijk, wie wil niet zijn droombolide voor de deur hebben?

Thuisblijven en je tuin opknappen

Veel mensen vermaken zich thuis prima. Ze hoeven niet zo nodig op vakantie naar een warm, zonnig land. Nederland voldoet voor ze. In dat geval kun je je vakantiegeld gebruiken om het in de tuin een waar vakantieoord te maken. Zwembad in de tuin, een nieuwe loungeset of barbecue erbij, en je geniet je suf.

Waarom ook niet meteen een mooie buitenkeuken erbij? Lekker een pizzaatje bakken achter het huis. Het kan ook in Nederland hartstikke goed toeven zijn. Van het geld dat je overhoudt, doe je dan een dagje uit, een dagje strand, of ga je lekker shoppen. Zo kun je een hele zomer lang genieten!

aa
Follow us